Kuvvetli rüzgar uyarısı

Marmara bölgesinde bugün akşam saatlerinden kuvvetli fırtına bekleniyor. Ege Denizi'nde de bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği kaydedildi

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bugün, Marmara bölgesi ve Ege Denizi için fırtına uyarısında bulundu.

MARMARA

Marmara bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtına Marmara'da Pazar günü (18.03.2018) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

EGE DENİZİ

Ege Denizi'nde bugün öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtına Ege'de Pazar günü (18.03.2018) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

ETKİSİNİ ARTIRACAK

Bu arada, rüzgarın akşam saatlerinden sonra etkisini artıracağı belirtildi.

Fırtının kuvvetli esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı kaynaklı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar,vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.

ulusal.com.tr

TSK Afrin hastanesinin görüntülerini paylaştı! İşte açıklama Gündem Hükümetten Çiftlik Bank açıklaması! "Kurucusunu Uruguay'dan geri isteyeceğiz" Gündem "Suikast ve sabotajlar dönemi başlıyor" Gündem Amiral Soner Polat yazdı: Dünya gençliği buluşuyor Gündem