28 Aralık 2016 Çarşamba Ankara'da okullar tatil mi? (Okullar yarın tatil mi)

Ankara'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu olması tahmin edilirken, gün içinde kar yağışı bekleniyor. Milyonlarca öğrenci ve veli okulların 28 Aralık Çarşamba günü tatil olup olmayacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ankara Valiliği'nden 28 Aralık'ta Ankara'da okulların kar tatili olup olmayacağına dair bir açıklama gelmedi. Soğuk ve karlı havanın Batı'ya kayması ile birlikte Ankara'da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 28 Aralık 2016 Çarşamba günü Ankara'da okullar tatil mi?

Abone ol

Kar yağışı tüm yurdu etkisi altına aldı. Ankara'da kar yağışının başlanmasıyla birlikte Okulların yarın (28 Aralık Çarşamba) tatil olup olmayacağı merak konusu oldu. Ankara'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında yetkili kişilerden kesin bir açıklama gelmedi.

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Tüm yurt soğuk havanın etkisi altında. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde okullar tatil ilan edildi. Ankara'da milyonlarca öğrenci ve velinin cevabını aradığı okullar 28 Aralık Çarşamba günü tatil mi sorusuna yanıt herhangi bir kurumdan gelmiş değil. Kar yağışının etkisine göre 28 Aralık 2016 tatil konusu belli olacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN 15 ARALIK İSTANBUL KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPILMADI

Öte yandan Ankara'da 28 Aralık'ta okulların tatil olup olmayacağı yönünde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan herhangi bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelir gelmez haberimizi güncelleyeceğiz.

ulusalkanal.com.tr

Sabahattin Önkibar: İşte rehin alınan siyasetçiler! Gündem Bursa Karacabey'de zincirleme trafik kazası: Yaralılar var Gündem Abdulkadir Selvi yazdı: ABD’nin 5 saati PKK’yı nasıl kurtardı Gündem 13 IŞİD'li terörist öldürüldü Gündem