Bursaspor'da başkanlık heyecanı

Bursaspor'da yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Abone ol

Bursaspor'da yarın yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'ne giden 3 başkan adayı da listelerini teslim ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor’da listesini teslim eden ilk isim Mesut Mestan oldu.

"23 Mayıs tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongremizin Bursasporumuza ve Bursaspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Bursaspor sevdalılarını kongremize davet ediyorum. Bizleri onurlandırırlar"

Genel kurulun kararına saygı duyacaklarını belirten başkan adayı Cüneyt Özkan ise bütün adaylara başarı diledi.

"Centilmence bir seçim olmasına, genel kurul konuşmalarında bütünleştirici ifadelerin kullanılması konusunda irademiz olacak. Diğer başkan adaylarına başarılar diliyorum. Hangi liste hayırlı olacaksa onun seçilmesini Allah’tan niyaz ediyorum"

Bursaspor Divan Kurulu'na listesini en son teslim eden başkan adayı Recep Bölükbaşı oldu.

"Öncelikle Bursasporumuza, Bursamıza ve tüm spor camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bursa’nın kabul edebileceği bir yönetim listesi hazırlamaya çalıştık. Zor dönemler bizi bekliyor. Her 3 aday için de söylüyorum. Kim kazanırsa Bursaspor’un başkanı olacak. Kim kazanıyorsa yanında olmalıyız. Bu olağanüstü kongre ve 1 yıllık kongre"

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya da adaylara şans diledi.

Final için ilk adım! Spor UEFA'dan iki kulübümüze şok şike soruşturması Spor Lucescu, Soma için bakın ne teklif etti Spor Pele'den çağrı Spor