Evlat nöbetinden askerlik şubesine

Evlat nöbetine İzmir'de devam eden Mehmet Laçin kızını HDP-PKK'nın elinden kurtarmak için askerlik başvurusu yaptı. Askerlik Şubesi’ne dilekçe sunan Baba Laçin, “kızımı HDP-PKK'nın elinden kurtarana dek mücadelemi sürdüreceğim” dedi.

Abone ol

Kızı Gamze Laçin için HDP İzmir İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Mehmet Laçin yeni bir girişimde bulundu. Baba Laçin kızını HDP-PKK'nın elinden kurtarmak için askerlik şubesine başvuruda bulundu.

“Çocuklarımızı HDP, PKK'ya teslim ediyor” diyen Laçin, HDP'yi defalarca uyardığını ve bu eylemi yapmaya karar verdiğini söyledi.

İzmir Konak Askerlik Şubesi’ne dilekçesini sunan Laçin, “kızımı HDP-PKK'nın elinden kurtarana dek mücadeleme devam edeceğim” dedi

Mehmet Laçin daha öncede Avrupa Parlamentosu’nda HDP’nin gerçek yüzünü anlatmak için Dışişleri Bakanlığı’na dilekçe vermişti.

HABER: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ - KAMERA: SAMET CAN KOCAGÜR

ulusal.com.tr

Adalet Bakanı Gül: Yunan makamları hukukun gereğini acilen yapmalı Gündem Sürücüler dikkat! Bakan Soylu duyurdu: 21 Eylül'den itibaren başlanacak Gündem Erdoğan'dan 'Gaziler Günü' mesajı Gündem İstanbul'da görevlendirilmek üzere 400 bekçi alınacak Gündem