TGB’den Davutoğlu’na: Gölge etme başka ihsan istemez

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği Genel Merkezi, 30 Ağustos kutlamalarının iptal edilmesine karşı resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslendi: Gölge etme başka ihsan istemez.

TGB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sabah 08.30 sularında, hem duymaya hem de uymamaya alışık olduğumuz bir haberi bütün kamuoyuyla beraber öğrendik. “Başbakan” Ahmet Davutoğlu yaklaşan zafer bayramımızın yıl dönümüne ilişkin bir genelge yayınlamış. Resmi gazetede yayınlanan genelgede, "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür"buyrulmuş.

Lafı dolandırmaya gerek yok.AKP’nin milli bayramlarımıza olan alerjisini sağır sultan bile bilir, doktorların kesin teşhisleri var. Daha önce de ulusal kurtuluşumuzun sembolü olan günlerimize olan ilgiyi ve o günlerdeki kararlılığı ve coşkuyu düşürmek için çeşitli nedenlerle benzer genelgeler yayınlamışlar ve kendileri düğünlerde derneklerde göbekler atmışlardı. Türk halkı genciyle yaşlısıyla o kelime kalabalığı kağıt parçalarına gereken cevabı vermişti. Bu 30 Ağustos’ta da gençlik ve halk gerekeni yapacak.

Onlarınmilli bayram bilinçlerikonserlerle ve şenliklerle sınırlıdır. Artan terör olaylarına verilebilecek en güzel yanıt 30 Ağustos 2015 gününü ülkemizin her yerinde “Hepimiz Mehmetçiğiz” diyerek geçirmektir.Her seferinde çeşitli nedenlerle bilinçaltlarını dışa vuranlara diyoruz ki: “Gölge etmeyin başka ihsan istemez”

30 Ağustos’ta yine kutlayacağız, yine yürüyeceğiz!

30 Ağustos’ta “Hepimiz Mehmetçiğiz!”

TGB Genel Merkezi"

NOT: 30 Ağustos’ta yapılacak yürüyüş ve eylemlerin bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://tgb.gen.tr/haber/1124/30-AGUSTOS%E2%80%99TA-HEPIMIZ-MEHMETCIGIZ

Kahreden haber! Şanlıurfa'da 2 polis şehit Gündem Sinan Oğan'dan şok Bahçeli iddiası Gündem O süre uzatıldı Gündem İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos açıklaması Gündem