Gökhan Töre o geceyi anlattı

Gittiği eğlence mekanında vurulan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre taburcu oldu. Töre'nin hastanede verdiği ifadesinde, “Tanımadığım bir kişi yanındaki kadınla kavgaya başladı. Daha sonra sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. 10-15 dakika sonra sırtımdan vurulduğumu hissettim” dediği belirtildi.

Abone ol

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre taburcu oldu.

Zincirlikuyu’daki gece kulübünde yaşanan olayda, Korhan B.’nin açtığı ateşle, Gökhan Töre’yi omzundan, futbolcu Taner Yalçın elinden, Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi bacağından, Hüseyin Kanat ve Burkay İsen elinden, Mahir Aslan ayağından yaralamıştı.

Dün taburcu edilen Gökhan Töre’nin ifadesi hastanede alındı. Töre ifadesinde, olayla ilgisinin olmadığını söyledi.

"Gece kulübünde yanımızdaki locada tanımadığım bir kişi yanındaki kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyüdü. Adam masanın üstüne çıkarak silahını çıkarttı ve havaya, sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. 10-15 dakika sonra sırtımda bir ağrı hissettim. Vurulduğumu anladım. Bu kişiyle herhangi bir konuşma ya da tartışmamız söz konusu değil."

Yapılan araştırmada Korhan B.'nin gece kulübüne şoförüyle birlikte gittiği, yalnız olduğu, bir kadınla tanıştığı ve bu kadınla yaşadığı tartışma sonrası havaya ateş açtığı belirlendi. Polis, hem Korhan B. hem de tartıştığı kadını bulmak için çalışma yürütüyor.

Samsunlu Korhan B.’nin geçmiş yıllarda meskun mahalde havaya ateş etmek, çete üyesi olmak ve adam yaralamadan emniyette kaydı bulunduğunu belirleyen emniyet, yaralama olayının da bir gazeteciye yönelik olduğunu belirledi.

Öte yandan Korhan B.’nin olaydan sonra cep telefonunu kapattığı ve bir daha açmadığı tespit edildi. Korhan B.’nin olaydan kısa süre sonra İstanbul dışına kaçtığı belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Gökhan Töre antrenmanda! Spor Galatasaray'da izin bitti Spor Kartal'dan Caner atağı! Spor Ömer ve Holosko sevinci Spor