İşte madencinin yeni yılı

Madenciler yerin yüzlerce metre altında karşıladı yeni yılı. Rize'deki bakır madeni çalışanları yerin 600 metre altında horon teperek yılbaşını kutladı. Zonguldak'ta da kazasız belasız bir yıl dileğiyle pastalar kesildi, türküler söylendi...

Abone ol

Sofrayı kurdular, getirdikleri bir parça ekmeklerine soğanı ve domatesi katık ettiler. Zonguldaklı madenciler, yeni yıla yerin yüzlerce metre altında girdi.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Gelik Beldesinde çalışan madenciler yeni yılda bile çalışmaya devam etti. 2015'e dakikalar kala, kazmalar bırakıldı, yeni yıl kutlaması için hazırlıklar yapıldı. Madenciler önce dua etti, ardından yerin yüzlerce metre altında yılbaşını kutladı.

Maden işçileri, yaşanan onca faciadan sonra, kazasız belasız bir yıl dileğiyle pasta kesti, maden ocağında türküler söyledi.

Burası ise bir başka maden. Rize'nin Çayeli İlçesinde bulunan Türkiye'nin en büyük bakır madeni. Madenciler yeni yıl yaklaşırken, önce hep birlikte yemek yedi, ardından yerin 600 metre altında horon teperek yılbaşını kutladı.

Kimi ise görev başında olsa da kutlayamadı yeni yılı. Polisler, doktorlar ve itfaiyeciler yeni yıl gecesinde görev başındaydı.

ulusalkanal.com.tr

1 yıl boyunca beklenen rakamlar açıklandı! Ekonomi 50 milyon liraya neler alınmaz! Ekonomi Tüm zamanların rekoru kırıldı! Ekonomi Yeni yılın ilk zamları geldi! Ekonomi