TBB Başkanı Feyzioğlu: O saray bir gün başlarına çökecek

Türkiye Barolar Birliği 2015-2016 Adli Yıl Açılış törenini yaptı. Törende konuşan Barolar Birliği Başkanı Profesör Doktor Metin Feyzioğlu, Yargıtay’ın yaptığı tören için "alternatif açılış" ifadesini kullandı. Feyzioğlu, teröre de tepki gösterdi. Törenin ardından baro başkanları ve avukatlar, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Abone ol

Yargıtay’ın törenini "alternatif" olarak niteledi Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu. Danıştay'ın kuruluş yıl dönümünde dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan ile yaşanan tartışmaya atıf yaptı, "hedef, milleti temsil eden bağımsız savunmanın susturulması olmuştur" dedi.

Türkiye Barolar Birliği, 2015-2016 Adli Yılını düzenlediği yoğun katılımlı bir törenle açtı. Törende konuşan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, teröre tepki gösterdi.

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın "rejim fiilen değişmiştir" açıklamasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı’nın Anayasayı ihlal ettiğini belirten Feyzioğlu, “Göreceksiniz o saray bir gün başlarına çökecektir” dedi.

Feyzioğlu'nun hedefinde baroları açılış törenlerine davet etmeyen Yargıtay ve Danıştay da vardı.

Törene CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı CHP milletvekilleri de katıldı. Törenin ardından baro temsilcileri ve avukatlar Anıtkabir’i de ziyaret etti.

Fotoğraflar: Nasuh Bektaş - barobirlik.org.tr

ulusalkanal.com.tr

3 günde bin 188 tane yakalandı Gündem Devlet kurumunda soruşturma Gündem Partilerde son durum ne Gündem THY uçağı faciadan döndü Gündem