Ümit Özdağ: "Akşener, HDP konusunda yalan söylüyor"

İyi Parti içinde FETÖ ve HDP isyanı başlatan Ümit Özdağ, Meral Akşener ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla HDP ile masaya oturduğunu ve yeni bir anayasa hazırladığını söyledi. Taslak ile ilgili de bilgi veren Ümit Özdağ, "Türk Milliyetçisi olarak hazırlanan taslağı okuyunca utandım" dedi.

Abone ol

Ümit Özdağ "Akşener, HDP konusunda yalan söylüyor" dedi. İyi Parti'nin PKK'nın uzantısı HDP ile birlikte Anayasa taslağı hazırladığını söyledi.

İyi Parti'de FETÖ ve HDP isyanı başlattığı için disiplin Kurulu’na sevk edilerek savunması istenen Ümit Özdağ, partisi ile çarpıcı açıklamalarına yenisini ekledi.

Cumhuriyet'e konuşan Özdağ, partinin HDP ile ittifakını anlattı. Meral Akşener'in talimatıyla İyi Parti'nin HDP ile masaya oturduğunu söyledi.

Akşener beni partiden uzaklaştırmak istiyor diyen Özdağ, partide yaşanılanlara da sert tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin Dağlık Karabağ'ı görüştü Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Türkiye ortak barış gücünde Rusya'yla birlikte yer alacak'' Gündem Eski CHP'li İlayda Kılınç hakkında istenen ceza belli oldu Gündem EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı: ''Türkiye Güney Kore’yi geçerek birinci sıraya yükselmiştir'' Gündem