Ağıtlar Malatya'dan yükseldi

Malatyayı yasa boğan trafik kazasında hayatını kaybeden 5 öğretmen ve minibüs şöförü son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende ağıtlar yürekleri dağladı.

Abone ol

Malatya'da servis minibüsünün yaptığı kazada hayatını kaybeden 5 öğretmen ile minibüs şoförü son yolculuklarına uğurlandı.

Kazada yaşamını yitiren Derya Şahin, Alişan Ergen, Erhan Yaşar, Emine Coşkun, Çetin Kuşbay adlı öğetmenler ile minibüs şoförü Bilal Aldinç için Malatya Şehir Mezarlığı'nda resmi cenaze töreni düzenlendi.

Kimi görevine yeni başlamış, kimi ise yeni evliydi öğretmenlerin Son yolculuğuna ağıtlarla uğurlanan öğretmenler, arkada gözü yaşlı aileleri ve öğrencileri bıraktı.

Kılınan cenaze namazının ardından öğretmen Emine Çoşkun memleketi Kayseri'ye gönderildi. Derya Şahin ile Erhan Yaşar Malatya Şehir Mezarlığında, Çetin Kuşbay Yazıhan Durucasu Beldesinde, Alişan Ergen Yeşilyurt Gündüzbey Beldesinde toprağa verildi. Araç sürücüsü Bilal Andiç ise Battalgazi ilçesinde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Sınırda güvenlik zaafiyeti Yurt Burdur'da vaşak öldürüldü Yurt Dağda mahsur kalan çobanlar kurtarıldı Yurt Çok özel yolculuk Yurt