ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Pompeo 15 Temmuz darbe girişiminde bakın ne paylaşmıştı

ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'ın 15 Temmuz'da Amerikancı darbe girişimine karşı Türkiye'yi desteklemesi üzerine "Cevad Zarif ve İran hükümeti Erdoğan'ınki kadar demokratik - ikisi de totaliter İslami diktatörlükler" paylaşımını yapmıştı. Bu arada Pompeo'nun paylaşım yaptığı "RepMikePompeo" hesabı askıya alındı

Abone ol

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Rex Tillerson'ı Dışişleri Bakanı görevinden almıştı.

Trump, Tillerson'ın yerine Dışişleri Bakanlığı görevine, CIA Direktörü görevini yürüten Mike Pompeo'yu getirmişti.

ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Pompeo'nun, 15 Temmuz Amerikancı darbe girişiminde yaptığı paylaşım hatırlatıldı.

Siyaset Bilimci Mehmet Perinçek, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"ABD'nin yeni dışişleri bakanı, İran'ın 15 Temmuz'da Amerikancı darbeye karşı Türkiye'yi desteklemesi üzerine bu tviti atmıştı: 'Cevad Zarif ve İran hükümeti Erdoğan'ınki kadar demokratik - ikisi de totaliter İslami diktatörlükler'"

HESABI ASKIYA ALINDI

Bu arada Pompeo'nun paylaşım yaptığı "RepMikePompeo" hesabının görüntülenmesi istendiğinde hesabın askıya alındığı uyarısıyla karşılaşılıyor.

Twitter tarafından, "Hesap askıya alındı! Bu hesap askıya alındı. Twitter'da askıya alınan hesaplar hakkında daha fazla bilgi al ya da zaman akışına geri dön." uyarısı veriliyor.

ulusal.com.tr

Aşır Altınöz: Çorum'daki kaza 'Yol Hipnozu' kaynaklı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3400 terörist etkisiz hale getirildi Gündem "Amerika'nın taktiği Türkiye-Rusya-İran işbirliğini bozmak" Gündem PKK-PYD'li teröristler: Halk bizi aşıyor Gündem