Saraçoğlu'nda duygusal anlar

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk eden Fenerbahçe, elde edeceği bir puanla 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu garantileyecek.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çaykur Rizespor maçı öncesinde sahada Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

Oyuncularla tek tek ilgilenen Aziz Yıldırım, Ç.Rizespor karşısında da oyunculara başarılar dinledi. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında duygusal anlar da yaşayan Başkan Aziz Yıldırım, ardından oyuncularla toplu fotoğraf çektirdi.

Seyircisiz maç cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği mücadele öncesi taraftarlar maç saatini coşkuyla bekledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı çevresinde toplanan kadın taraftarlar, davul ve zurnalar eşliğinde şimdiden şampiyonluğu kutlamaya başladı. Maça giremeyecek olan erkek taraftarlar da stat çevresinde tezahüratlarla takımlarına desteklerini sürdürüyor.

Mikrofonlara konuşan kadın ve çocuk taraftarlar, maçı 3-1 kazanarak şampiyonluğa uzanacaklarını söylediler.

UĞUR CAN-MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

Bu iddia MİT'i karıştıracak! Gündem Askeri Casusluk davasında önemli gelişme! Gündem Haşim Kılıç'a bir darbe de Perinçek'ten Gündem Alex'ten şampiyonluk mesajı! Gündem