Ergenekon tutuklusu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, ölümden döndü

Ergenekon tutuklusu Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, ölümden döndü. " hastanede kalırsa ölür cezaevinde kalamaz" raporuna rağmen tutuklu bulunan Ersöz, 24 Ocak gecesi hastane enfeksiyonuna bağlı şok yaşadı. Doktorların müdahalesi sonucu hayata döndürülen Ersöz'ün avukatları ise tahliye taleplerini ısrarla reddeden Ergenekon Mahkemesi'ne yeni bir rapor sunmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Hakkında verilen "Hastanede kalırsa ölür, cezaevinde kalamaz" raporuna rağmen Silivri Cezaevi'nde tutulan Ersöz, 24 Ocak gecesi hayati tehlike atlattı. Tedavi için sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "hastane enfeksiyonuna bağlı şok" yaşadı.

Ersöz, doktorların yoğun çabalarıyla hayatta kaldı.

Levent Ersöz, bir yandan hastane enfeksiyonu için zorunlu antibiyotik tedavisi görüyor, diğer yandan tedavinin yarattığı antibiyotik alerji şokuna bağlı ölüm riski yaşıyor.

Uzun süren tedavisine bağlı olarak hastane enfeksiyonları da büyük risk oluşturuyor.

Ersöz'ün avukatları Osman Aydın Şahin ve Hüseyin Çobanoğlu, Ersöz için verilen "Hastane enfeksiyonlarından uzak kalması için hastane dışında tedavi edilmeli" görüşünün devam edip etmediğini bir kez daha sordu. Hastaneden, durumun aciliyeti nedeniyle tekrar rapor verilmesi istendi.

Rapor, Ersöz'ün hayatı için büyük önem taşıyor. Rapor, Ersöz'ün avukatları tarafından Ergenekon Mahkemesi'ne sunulacak.

ulusalkanal.com.tr

Hanefi Avcı'dan açılıma destek Gündem Milletvekili adayı Daşıyıcı İşçi Partili oldu Gündem Gökçek'ten suikast iddiası Gündem MHP Lideri çok sert konuştu Gündem