Semih Fenerbahçe maçında oynayacak

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, devre arasında sarı-lacivertli takımdan transfer edilen Semih Şentürk’ün ne olursa olsun Fenerbahçe maçında oynayacağını söyledi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşıcak olan Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından top çalışması yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Emrah Başsan ve Enoh takımdan ayrı çalışırken, sakatlıkları geçen Emre Güngör, Joseph Boum, Vederson ve Murat Dururer takım birlikte çalışmalara başladı.

Antrenman öncesinde teknik direktör Fuat Çapa, futbolcular ile kısa bir toplantı yaptığı esnada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eski başkanlardan Hasan Akıncıoğlu, başkan Gültekin Gencer ve beraberindekiler antrenmanı ziyaret ettiler.

Başkan Gültekin Gencer, olası kötü tezahüratta seyircisiz maç oynayacaklarını ve kimsenin takımı yalnız bırakmaya hakkının olmadığını vurguladı.

Gencer, Ne olursa olsun Semih’in Fenerbahçe maçında oynayacağını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza! Spor Ya tamam ya devam maçı! Spor Fenerbahçe'de tam 8 eksik Spor Avrupa Şampiyonası için iddialı konuştu Spor