Kırşehir’de dede cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Kırşehir’in Kaman ilçesinde evlerinin üst katında oturan gelini ve 2 torununun gürültüsünden rahatsız olduğunu iddia ederek tartışan dede, cinnet getirip silahla gelinini öldürdü, 2 torununu da ağır şekilde yaraladı.

Abone ol

Edinilen bilgilere göre, Kaman ilçesi Sarıuşağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 71 yaşındaki Ş.K. evlerinin üst katında oturan gelini S.K. (35), torunları R.K. (8) ve A.K.’nin (7) gürültü yaptıklarını iddia ederek tartışmaya başladı. Olay sonrası Ş.K. cinnet geçirerek gelini S.K., torunları R.K. ve A.K.’yi silahla vurdu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden S.K. olay yerinde hayatını kaybederken, R.K ve A.K. de ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri R.K. ve A.K.’yi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırarak tedavi altına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri Ş.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

İHA

Kelebekler Vadisi'nde kaza Yurt Haliç Köprüsü'nde intihar girişimi! Trafik felç Yurt 100'e yakın sabıkası bulunan dolandırıcı yakalandı Yurt Tehlikeli yıkım yürekleri ağza getirdi Yurt