Özel eğitime çamur engeli

Muğla’nın Akbük Koyu’nda yollar yağmur sonrası bataklığa döndü. Bu durumdan en çok etkilenen de belki de, 24 yaşındaki Down Sendromlu Tutkum oldu...Bölgede yaşayan Bayram Ören’in kızı Tutkum, çamur deryasına dönen yollara servis aracı giremediği için, rehabilitasyon merkezine gidemiyor.

Abone ol

Haber: Samet Can Kocagür – Kamera: Güçlü Çezik

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Sarnıç Mahallesi’nde kış olduğunda yollar işte bu hale dönüyor. Çamur deryasına dönen bu yollarda Bayram Bey’in kızı 24 yaşındaki down sendromlu Tutkum, okula gitmekte büyük zorluk çekiyor çünkü buraya okul servisi giremiyor.

Tamamen çamur olmuş yolda yürümek bile oldukça zor. Bu yüzden, bölgede yaşayan vatandaşlar, gıda alış verişlerini haftalık yaparak çamurlu yoldan uzak durmaya çalışıyor.

Bölgede kadastro kayıtlı bir yol olduğunu belirten baba Bayram Ören ile anne Huriye Ören, yetkilerden bir an önce çözüm bekliyor.

İstanbul'da 11 bin 500 korsan kitaba el konuldu Yurt İşte 15 kamyon çöp çıkarılan o ev Yurt Antalya için zirai don uyarısı Yurt BOTAŞ 268 personel alacak: Son gün 29 Ocak Yurt