Davutoğlu'ndan ilginç uyarı: Eşini, işini ve evini...

Başbakan Davutoğlu'nun, haklarında yolsuzluk iddiaları bulunan AKP'li Belediye Başkanlarını, “Eşini, işini ve evini değiştirenden şüphe ederim” diyerek uyardığı ortaya çıktı. Zan altındaki AKP'li başkanlara ait dosyaların parti müfettişlerince incelemeye alındığı belirtildi.

Abone ol

AKP yönetimi, yolsuzluk yaptığı öne sürülen 15 belediye başkanı ile 10 il başkanını incelemeye aldı. Hakkında ihbar ve belge olan başkanlarla ilgili incelemelerde "İddiaların doğruluğu ve iftira olasılığı” kriterlerine bakılıyor. Hürriyet'in haberine göre daha öncede bir eski milletvekili ile üç belediye başkanının benzer suçlamalarla partiden ihracı istenmişti.

“İddiayı ortaya atanlar, kentin ileri gelenleri ve belediye başkanlarıyla yapılan görüşmelerden sonra hazırlanan raporlar, genel merkeze sunuluyor. Yaklaşık 10 il başkanının özel hayatları ve parasal ilişkileriyle ilgili iddialar da araştırılıyor.

AKP'de yaşanan yolsuzluk suçlamaları Başbakan Davutoğlu'nu da hareket geçirdi. Davutoğlu'nun belediye başkanları ile yapılan son toplantının kapalı bölümünde 'Eşini, işini ve evini değiştirenlerin peşine düşeriz, şüpheyle yaklaşırız. Parasal ilişkilerde dikkatli olun" dediği öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

Ekrem Pakdemirli’nin kızı ölü bulundu Gündem TSK'nın nakliye ihtiyacını karşılamak üzere şipariş verilen helikopterlerin görüntüsü çıktı Gündem Çavuşoğlu ABD'li ve İngiliz mevkidaşlarıyla görüştü Gündem CHP'nin yerine taklidi mi kondu? Gündem