YPG'nin sivil dehşeti

Sivil hassasiyetini ön planda tutan ve bu uğurda şehitler veren TSK'ya karşı "Sivilleri vuruyor" yalanına sarılan terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin gerçek yüzü ortaya çıkmaya devam ediyor. Afrin'de kaydedilen görüntülerde, teröristlerin kadın ve çocukların gizlediği sığınağı vurma anları an be an kaydedildi. İşte teröristlerin sivillere yaşattığı o dehşet anları

Abone ol

Önce güneydoğu'daki hendek operasyonları, ardından Fırat Kalkanı ve son olarak da Zeytin Dalı Harekâtı... ABD maşası terör örgütü PKK/PYD/YPG, mehmetçikten yediği her ağır darbe sonrası "Siviller katlediliyor" yalanına sarılıyor. Sahte fotoğraf ve görüntülerle batı dünyasında Türkiye karşıtı propaganda yapan teröristler, sivilleri katletmeye ise devam ediyor.

Şehit vermek uğruna sivil hassasiyetini ön planda tutan TSK'ya karşı kara propaganda yapmaya çalışan teröristler, canlı kalkan olarak kullandıkları sivilleri vurdu... Üstelik sığınakta saklanan kadın ve çocukları...

Görenleri dehşete düşüren adresi Afrin'in Meryemeyn köyü...

Köy, 9 Mart'ta teröristlerden arındırıldı. Ancak teröristlerin kaçarken sivilleri vurduğu o anlara ait görüntüler yeni ortaya çıktı.

Köyün ana caddesi üzerinde bulunan bir binanın sığınağından dışarı açılan kapının ağzında oturan kadın ve çocuklar görülüyor. Beklenmedik bir anda ıslık sesini andıran bir ses duyuluyor ve ardından da şiddetli bir patlama yaşanıyor.

Teröristlerin, roketli saldırı ile bile bile hedef aldığı kadın ve çocukların yaşadığı dehşet anları an be an kaydedildi.

Patlamanın etkisiyle toz bulutunun kapladığı sığınakta bulunan yaklaşık 30 sivil, panik halinde sağa sola koşturuyor. Anneler bir yandan çocuklarını bulmaya bir yandan da kimin yaralandığını kimin öldüğünü anlamaya çalışıyor.

Şans eseri dehşet anlarını görüntüleyen AA muhabiri ise bölgede bulunan araçları çağırıp yaralıları tahliye ediyor.

Teröristlerin hedef aldığı Meryemeyn'de çoğunluğu Araplardan oluşan yaklaşık 10 bin sivil yaşıyor.

ulusal.com.tr

300 bin dolara ev alana Türk vatandaşlığı bedava Gündem "Terör bitecek üretim ekonomisine geçilecek" Gündem ABD'den PKK-PYD'ye özel hastane Gündem Emniyet açıkladı! 1586 kişi gözaltına alındı Gündem