İstanbul'da doğalgaz patlaması! Çıkan gaz caddeyi kapladı

Ümraniye’de metro inşaatında çalışan bir kepçe, doğalgaz borusunu patlattı. Borudan büyük bir gürültüyle çıkan gazın caddeyi kaplamasıyla panik yaşayan vatandaşlar, ağızlarını ve burunlarını kapatarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Abone ol

Olay, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, cadde üzerinde yapılan metro çalışması sırasında inşaat alanında çalışan kepçe doğalgaz borusunu patlattı. Delinen borudan büyük bir gürültüyle çıkan gaz kısa sürede caddeyikapladı. Çevredeki vatandaşlar borunun patlamasıyla büyük panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen polis caddeyi trafiğe kapattı. Çevrede bulunan işyerlerini de boşaltan polis geniş güvenlik önemli aldı. Bu sırada caddeyi kaplayan gazdan korunmak isteyen vatandaşlar ağızlarını ve burunlarını kapatarak kaçışmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika büyük bir gürültüyle boşalan doğalgaz olay yerine gelen ekipler tarafından ana vana kapatılarak gazın boşalması kesildi. Gazın kesilmesinin ardından cadde tekrardan araç ve yaya trafiğine açıldı. Yaşanan korku dolu anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. (İHA)

PKK adına sözde mahkeme kuran 5 kişi tutuklandı Yurt Başkentte şüpheli ölüm! Avukat apartman bahçesinde ölü bulundu Yurt Hava durumuna bakmadan hafta sonu planı yapmayın Yurt Ankara beyaza büründü Yurt