Dr. Mehmet Perinçek ABD'de konferanslar veriyor

Soykırım yalanıyla mücadele dünya çapında devam ediyor. 24 ve 25 Nisan’da Türklerin 4 kıtada düzenledikleri mitinglerden sonra şimdi de 1915 olayları uzmanı, tarihçi Dr. Mehmet Perinçek, ABD’de bir dizi konferans veriyor.

Abone ol

Soykırım yalanıyla mücadele dünya çapında devam ediyor. 24 ve 25 Nisan’da Türklerin 4 kıtada düzenledikleri mitinglerden sonra şimdi de 1915 olayları uzmanı, tarihçi Dr. Mehmet Perinçek, ABD’de bir dizi konferans veriyor. Son olarak Ermeni Milliyetçiliğinin tarihini konu alan bir kitap yazan Perinçek, ABD’nin New Jersey, Vaşington, Şikago ve Los Angeles kentlerinde paneller düzenleyecek. Perinçek ayrıca, ABD’de yayın yapan bir dizi medya kuruluşuna röportaj verecek. Panellerinde ayrıca, son olarak Alman polisinin el koyduğu 1915 belgeseli de gösteriliyor. Amerika Birleşik Devletleri, hem 1915, hem de bugün soykırım yalanı için en çok kamuoyu çalışması yapan ve dünya çapında propaganda faaliyetlerinin merkezi olarak biliniyor.

ulusalkanal.com.tr

Çipras değişikliğe gitti! Dünya Afganistan'da toprak kayması! Çok sayıda ölü ve yaralı var Dünya Kremlin Sözcüsü’nden Türkiye ile ilgili açıklama Dünya ABD'nin Çin endişesi! Dünya