Şirin'e meydan dayağı! Kadın dizisinde son 3 bölüm... Yeni fragman yayınlandı

Kadın dizisinin 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Final yapmasına son 3 bölüm kalan dizide Şirin'in yaptığı her şey bir bir ortaya çıkıyor. Ceyda ve Bahar Şirin'den intikam alıyor. Kadın dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Salı günlerinin rekortmen dizisi Kadın'da heyecanlı bir yeni bölüm seyircisini bekliyor. Başrollerini Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Feyyaz Duman'ın paylaştığı dizide, Arif'in, Şirin'in itirafını duyması üzerine her şey değişiyor.

Finale son 3 bölüm kala Kadın dizisinin yeni bölümünde; Satılmış, Şirin'in ona söylediği yalan lafları bir bir herkesin içinde açıklar. Ceyda ise çocuğuna söylenilen gurur kırıcı lafları ve uygulanan şiddeti duyduktan sonra Şirin'e hesabını kendi elleriyle sorar.

Bu sırada Arif, Bahar ve Enver'e, Şirin'in ağzından duyduğu Sarp cinayetinin itirafını söylemeye karar vermiştir. Bunu duyan Bahar artık kendini tutamaz ve Şirin'e meydan dayağı atar.

Bütün bunlar yaşanırken, Bahar ise artık sadece anne olmak için değil bir insan olmak için yaşadığına karar verir ve Arif'e olan ilgisini açık açık gösterir. Arif bu durumdan çok memnundur. Uzun süredir beklediği aşk, Bahar tarafından verilmektedir. Bahar'daki mutluluğu herkes fark eder. Enver ise bu mutluluğu destekler. Bahar ise destek görmenin sevinciyle, kendine daha çok özen göstermeye başlar.

KADIN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Özge Özpirinçci,Seray Kaya,Feyyaz Duman,Gökçe Eyüboğlu,Ahmet Rıfat Şungar,Tuğçe Altuğ,Fatma Hümeyra Akbay,Pınar Çağlar Gençtürk,Kübra Süzgün,Ali Semi Sefil,Şerif Erol

ulusal.com.tr

Akça ve Hasan çocuklarını alıyor! Çocuk 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak? Medya Hekimoğlu 3. bölüm izle... Hekimoğlu 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Tutunamayanlar 2. bölüm tamamını izle... Tutunamayanlar 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Medya Müge Anlı ile Tatlı Sert tamamını izle (21 Ocak Salı) Şaver Cindi'nin katili yakalandı! Medya