19 Mayıs klibi büyük beğeni topladı

Kovid-19'la mücadele eden sağlık ordumuz gibi onlarda denetimleri ve güvenliğimizi sağlamak için en ön cephede yer alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Milli Mücadele'nin 101'inci yılını hazırladığı kliple kutladı. İstanbul'dan Adana'ya Malatya'dan yurdun dört bir yanındaki güvenlik güçlerimizin 19 Mayıs'ta da görev başındaydı.

Abone ol

7/24 hep görevdeler. Onlarda Kovid-19 mücadelesinin başkahramanlarından.

Emniyet Genel Müdürlüğü Milli Mücadele'nin 101'inci yılına özel klip hazırladı.

Klipte Milli Mücadelenin nasıl kazanıldığı anlatıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk anılarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, sosyal medya hesabından paylaşılan video büyük beğeni topladı.

Klibin son bölümünde Atatürk'ün ebediyete uğurlandığı Anıtkabir yer aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ait 101 motorize ekipten oluşan kortej, şehir turu yaptı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

"Yunus" ve "Şahin" olarak adlandırılan motosikletli polis ekiplerinin oluşturduğu kortej, tura Dolmabahçe'den başladı.

O anlar drone ile havadan işte böyle görüntülendi.

101 motorize ekibin yer aldığı kortej, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Kadıköy sahil yolu üzerinden Bağdat Caddesine ulaşarak turu tamamladı.

Adana'da ekipler, Türk bayraklarıyla donatılan polis araçlarından oluşan kortejle kentte tur attı.

Siren seslerini duyup evlerinin balkonuna ve penceresine çıkan vatandaşlar kortejin geçişini izleyip polisleri alkışladı.

Malatya'da ise 19 Mayıs dolayısıyla Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, mesai başındaki trafik polisleri tarafından seslendirildi.

Malatya Darende'de trafik polisleri, hazırladıkları video kliple gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

ulusal.com.tr

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı KKTC'de kutlandı Gündem İçişleri Bakanlığı'ndan o iddialara yalanlama Gündem Bakan Pekcan'dan 19 Mayıs mesajı Gündem 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor Gündem