'Kozanlı Ömer'in sırrı ortaya çıktı

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI'dan Emniyet'e gönderilen FETÖ belgelerini imha eden 5 kişi tutuklandı. İstihbaratçı 5 polisin belgeleri emniyet imamına teslim ettikleri, FBI'ya da "Gülen temiz" yazısı gönderdikleri tespit edildi.

Abone ol

Fethullahçı Terör Örgütü'nün, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'ndan gelen belgeleri imha ettiği, bilgi talep edilen kişiler hakkında ise "Temiz" yanıtı verdiği öğrenildi.

Gelen bilgileri imha ettikleri gerekçesiyle, aralarında dönemin istihbarattan sorumlu Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı'nın da bulunduğu, bir dönem İstihbarat Daire Başkanlığı'nda çalışan 5 polis tutuklanmıştı.

"Kozanlı Ömer" takma adlı FETÖ emniyet imamı Osman Hilmi Özdil, 2007 yılında Amerika'da FBI tarafından yakalandıktan sonra üzerinden çıkan bazı bilgi ve belgeler, Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderildi. Ancak Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri, söz konusu belgeleri imha etti.

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI'dan Fethullah Gülen ile üst düzey 6 örgüt yöneticisi hakkındaki bilgi talebine ise "suç kayıtları yok, temizler" denildiği belirlendi.

ulusalkanal.com.tr

Miss Turkey yarışmasından neden çekildiğini açıkladı Gündem Sivas'ta 6 terörist etkisiz hale getirildi Gündem ATAK, PKK’nın bombalı aracını vurdu Gündem Ordu’daki çatışmada 'Çekdar' da öldürüldü Gündem