Eserlerini Mehmetçik için seslendirdiler

"Taşkın Doğanışık Türk Halk Müziği Korosu" eserlerini bu kez Mehmetçik için söyledi. İstanbul Kadıköy'de sahneye çıkan koro, bestelerini Çanakkale şehitleri ile Afrin'de teröre karşı başarılı operasyonlar yürüten mehmetçiğe armağan etti. Koro şefi TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Nursaç Doğanışık "Afrin'de de konser vereceklerini" söyledi.

Abone ol

Önce selam gönderdiler, ardından onlar için türküler söylediler...

İzleyenlere duygu dolu anlar yaşatan konser, mehmetçiğe adandı.

"Taşkın Doğanışık Türk Halk Müziği Korosu" bu kez eserlerini Çanakkale'de şehit olan, Afrin'de de teröre karşı başarılı operasyonlar yürüten mehmetçiğe armağan etti.

Kadıköy'de düzenlenen "Adım Adım Zafer" adlı konser, Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezinin aylar süren çalışmaları sonrası seyirciyle buluştu.

Koroda yer alan evli çift de Mehmetçik için düzenlenen konserde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi "Afrinde savaşan askerlerimizi seviyor ve destekliyoruz" dedi.

TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı ve Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nursaç Doğanışık "Cumhuriyetimize sahip çıkalım" dedi. Sanatçı, Afrin'de konser vermek istediklerini de söyledi.

Konsere eşlik eden İzleyiciler koro üyelerini ayakta alkışladılar.

HABER:MELİSA AKBAŞ

KAMERA : BÜLENT ÜNAL

ulusal.com.tr

Anadolu'nun en büyük kitap fuarı Konya'da açıldı Kültür Sanat Da Vinci'nin Mona Lisa'sı bina duvarında Kültür Sanat Bu hafta 9 film vizyona girecek Kültür Sanat İnşaat kazısında Geç Roma dönemine ait mekanlar bulundu Kültür Sanat