Özel Kuvvetler ve komandolar 2 noktadan sınırı geçti

Afrin operasyonundan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün saat 17:00'de başlayan Zeytin Harekatı'nda 72 uçakla 108 hedef vurulmuştu. Sabah saatlerinde gelen habere göre, Özel Kuvvetler ve komandolar 2 noktadan sınırı geçti

Abone ol

Afrin'e dün başlayan hava operasyonu sonrası bugün, sabah saatlerinde Özel Kuvvetler ve komandolar 2 noktadan sınırı geçti.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) destek veren ÖSO birlikleri, Afrin topraklarına girerek içerde ilerlemeye başladı.

Operasyonun başlatmasının ardından sınırın Kilis tarafından top sesleri duyulmaya başlandı.

SINIR BİRLİKLERİNE TAKVİYE

Harekat kapsamında çeşitli birliklerden Hatay'a gelen çok sayıda komando, tank ve zırhlı personel taşıyıcı sevkiyatları gece boyu sürdü.

Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerine gelen askeri araç ve komandolar güvenlik önlemleri altında sınır birliklerine sevk edildi.

Öte yandan, Hatay'daki sınır birliklerinden Afrin'deki PYD/PKK hedeflerine yönelik gece boyu çok sayıda obüs ve top atışı yapıldı.

Bölgedeki patlama sesleri, sınır mahallelerinden de duyuldu.

Hüseyin Vodinalı yazdı... Afrin'e harekat başladı: Bundan sonra ne olacak? Gündem Hatay'da sınır hattına yönelik askeri sevkiyat gece boyu sürdü Gündem 90 bin camide Mehmetçik'e "zafer duası" Gündem Zeytin Dalı Harekatı'nda ÖSO karadan kapsamlı operasyonlara başladı Gündem