Meteorolojiden Marmara'ya kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji'den alınan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar bekleniyor. Salı günü özellikle Marmara'da kuvvetli esmesi bekleniyor.

Abone ol

Meteorolojiden yapılan hava tahmin raporuna göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde 'kuvvetli rüzgar' beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

METEOROLOJİNİN SON DEĞERLENDİRMESİ

Meteorolojinin yaptığı son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) rüzgarın güneyli yönlerden Marmara'nın kuzeyinde kuvvetli (30-50 km/saat), Marmara'nın güneyi, Ege, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Göller Yöresi ile Bolu çevrelerinde yer yer kısa süreli fırtına (40-60 yer yer 70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

ulusalkanal.com.tr

Suriye’de büyüyen tehdit ve iktidarın gafleti Gündem Hulusi Akar'dan Jandarma Genel Komutanlığının kuruluş yıl dönümüne dair mesaj Gündem Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'e yanıt: Yalan söylüyor Gündem İstanbul Vezneciler'deki şüpheli paketten bomba çıktı Gündem