Mustafa Denizli'den Soma için saygı duruşu

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısına Soma için saygı duruşuyla başladı.Teknik adam acıların Kardeş ülke Azerbaycan'da da derinden hissedildiğini ifade etti.

Abone ol

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, düzenlediği basın toplantısına Soma için saygı duruşuyla başladı.

Takımı ile ilgili gelişmeleri medya mensuplarıyla paylaşmak için düzenlenen basın toplantısında Mustafa Denizli'nin teklifiyle saygı duruşu yapıldı.

"Türkiye'de yaşanan ve burada Azerbaycan insanının da bizimle birlikte paylaştığı bir büyük acı var. Müsaade ederseniz toplantıya saygı duruşuyla başlamak istiyorum"

Deneyimli Teknik adam, Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun, haftasonu oynacak maçlara Soma için saygı duruşuyla başlanması kararını memnuniyetle karşıladığını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

İşçilerden Carlos'a anlamlı hediye Spor Malta'dan Soma'ya selam Spor Spor dünyası yasta Spor 600 Rallici Soma faciası için saygı duruşunda Spor