Pınar Karşıyaka ve Bal Spor'a yeni sponsor B-Active

TÜRKİYE'nin yeni ve yerli sporcu gıdası B-Active, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka ve Erkekler Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Bornova Anadolu Lisesi'ne (BAL Spor) sponsor oldu.

Abone ol

Kültürpark Tenis Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında B-Active'in, ürünleri ile bir yıl boyunca 2 kulübün sporcularına enerji desteği vereceği açıklandı. B-Group Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kıraç, "B-Active ürünlerini 15 ilde 150 satış noktasında bulmak mümkün ama en çok satış noktamız olan kent İzmir. Yine en büyük iki sponsorluğumuz da Pınar Karşıyaka ve BAL Spor sayesinde İzmir'de. Bu yüzden İzmir'e ve İzmirliler'e şükran borçluyuz" dedi.

Basın toplantısına Pınar Karşıyaka'dan Genel Menajer Selim Çınar ve Karşıyaka Sponsorluklar Sorumlusu Can Ulutekin ile oyuncu Egemen Güven, BAL Spor'dan ise Sportif Direktör Gökhan Önder ile oyıncular Björn Höhne ve Joao Ricardo Silva Freitas katıldı. Sponsorluk desteği için B-Active'e teşekkür eden Karşıyaka Sponsorluklar Sorumlusu Ulutekin "Takım olarak yeni nesil sporcu gıdalarının öneminin farkındayız. B-Active ürünlerinin oyuncularımıza destek olacağına inanıyoruz" dedi.

BAL Spor Voleybol Takımı Sportif Direktör Gökhan Önder ise, "Biz de takım olarak B-Active gibi yeni bir ürünüz. Beraberce başarılı olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. DHA

Samsunspor havaya girdi Spor Göztepeli Ertuğrul'a talipler var Spor Fenerbahçe'nin maç günü değişti! Spor Arnold Peralta başından vurularak öldürüldü Spor