Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Silopi'de, kaymakamlık vatandaşa gıda malzemesi dağıttı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürüyor. Kaymakamlık, halkın evlerinde mağdur olmaması için gıda paketleri hazırladı. Peynir, ekmek ve kuru yiyeceklerden oluşan malzemeler, polis ekipleri tarafından dağıtıldı. Erzak yardımı alan vatandaş, polislere teşekkür edip, başarı diledi. Tankların barikatları bombaladağı Cizre'de de toplam 122 PKK'lı etksiz hale getirildi.

Abone ol

Silopi'de kaymakamlık vatandaşa gıda malzemesi dağıttı PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatandaşlara erzak yardımı yapıldı.

İlçede 14 Aralık'tan bu yana sokağa çıkma yasağı sürüyor. Teröristler ağır darbe alırken vatandaşın mağdur olmaması için de Kaymakamlık bir takım önlemler aldı.

Ekmek, peynir, kuru yiyeceklerin olduğu gıda paketleri hazırlandı. Polis ekipleri, Cudi Mahallesi'nde evleri tek tek gezerek yardım paketlerini verdi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen polisler, çocuklarla da yakından ilgilendi. Meyve suyu dağıttı.

Polisler güvenlik gerekçesiyle evlerinden ayrılmak isteyenlere de yardımcı oldu. 119 kişi kendi istekleriyle çatışmanın sürdüğü bölgeden tahliye edildi.

Ayrıca ilçedeki operasyonlar da tüm hızıyla sürüyor. Güvenlik güçleri, teröristlerce tuzaklanan patlayıcıları da etkisiz hale getirdi.

17 adet El Yapımı Patlayıcı imha edildi. Bir barikat kaldırıldı. Güvenlilk güçleri bir barikatın 2 günde kaldırılabildiğini ve zahmetli bir iş olduğunu söyledi.

Tankların barikatları bombaldağı Cizre'de ise toplam 122 PKK'lı etksiz hale getirildi. Yoğun çatışmaların olduğu Cudi Mahallesinde bazı vatandaşlar, mahalleden ayrılıp çevre yoluna doğru gittikleri görüldü.

ulusalkanal.com.tr

Aynı minibüse bindi ve silahını ateşledi Yurt Rusya krizinin ardından şimdi de belediye vurdu! Yurt Suçüstü böyle yakalandılar Yurt Bu kadar da olmaz! Yurt