Yasaklara uymayanlara böyle tepki gösterdi

Koronavirüsün bulaşmaması için alınacak önlemlerden en önemlisi uyarıları dikkate almak. Bunlardan biri de sokağa çıkmamak. Salgının korkunç boyutlara ulaştığı İtalya'da bir belediye başkanı, yasaklara rağmen dışarı çıkanlara "Dalga mı geçiyorsunuz" diyerek sert tepki gösterdi.

Abone ol

İtalyan Belediye Başkanı, önlemleri dinlemeyenlere sosyal medyadan tepki gösterdi. Zira sokağa çıkmak salgına davetiye çıkartıyor.

İtalya’nın Sicilya Adası’ndaki Delia kasabasının Belediye Başkanı Gianfilippo Bancheri, sosyal medyadan paylaştı bu görüntüleri...Koronavirüs salgınına rağmen sokağa çıkan vatandaşları sert bir şekilde eleştirdi.

İtalyan belediye başkanı halkın yasakları dinlememesinden yakındı.

Kalabalık ortamlar salgın nedeniyle ciddi risk. B nedenle halktan evden çıkmamaları isteniyor. Belediye başkanı Bancheri'in hedefine evde parti verenler de vardı.

ulusal.com.tr

İspanya'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1720'ye yükseldi Dünya Avrupa'daki bazı camilerde koronavirüs nedeniyle ezan okunmaya başlandı Dünya Rusya'dan, İtalya'ya koronavirüs uzman ekibi gönderildi Dünya Hırvatistan'da 5,3 büyüklüğünde deprem Dünya