Esad’dan birlik mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Ramazan ayı nedeniyle yayımladığı mesajında bölge ülkelerinin en az Suriye kadar risk altında olduğunu vurguladı. Esda, Suriye'nin içinden zaferle çıkacakları bir savaş yaşadıklarını belirtti.

Abone ol

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Ramazan ayının başlaması nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Türkiye’ye ve dünyaya mesaj verdi.

Esad açıklamasında, milli birlik ve bütünlüklerini koruyabilecek güçte olduklarını ve bu konuyla ilgili Suriye halkının endişelenmemesi gerektiğini söyledi.

Suriye Cumhurbaşkanı, komşu ülkeleri bir kez daha uyardı. Terörist akımın bölge ülkelerini tehdit ettiğinin altını çizdi.

Suriye Devlet televizyoununda yer alan habere göre Esad, “Mübarek Ramazan ayının halkımıza ve ülkemize zaferlerin vesilesi olmasını diliyorum” dedi.

Ramazan dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan bir diğer isim ise Suriye Müftüsü Şeyh Ahmet Bedrettin Hassun.

“İslam alemi buruk bir Ramazan geçirecek” diyen Hassun, “Suriye, Irak, Libya ve Yemen’de Müslümanlara kıyanlar, Filistin’de Müslümaları katledenlerdir” ifadesini kullandı.

Suriye’de yetkili isimler birlik mesajları verirken, Hizbullah’tan da askeri destek açıklaması geldi. Hizbullah Suriye’ye gönderilecek asker sayısının iki katına çıkarılacağını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

İngiltere sahillerinde korkutan görüntü Dünya ABD, Kürt koridorunu yarıladı Dünya Soykırım yalanına Belçika da ortak oldu Dünya ABD'den dikkat çeken Türkiye raporu! Dünya