FB İspanya'dan mutsuz döndü

Fenerbahçe Ülker İspanya'dan mutsuz döndü. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertliler, konuk olduğu grup lideri Barcelona'ya 20 sayı farkla 93-73 mağlup oldu.

Abone ol

Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 9'uncu hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ülker, Barcelona'ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 20 sayı farkla 93-73 kaybetti.

Hücumda top kayıplarıyla başlayan Fenerbahçe Ülker ilk dakikalarda Navarro'nun dış atışlarına engel olmadı ve 3'üncü dakika 10-4 Barcelona'nın üstünlüğü ile geçildi. Bu dakikadan sonra savunmasını sertleştiren sarı-lacivertliler, hücum ribauntları sonucunda yakaladığı 7-0'lık seriyle periyodun bitimine 4 buçuk dakika kala 11-10 öne geçti. Çeyreğin sonu büyük çekişmeye sahne olurken, ilk periyot temsilcimizin 19-18 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Ülker, çeyreğin ilk dakikalarında Dorsey'nin etkili oyununa çözüm bulamadı. İkinci periyoda 7-0'lık seriyle başlayan Barcelona skoru 25-19'a getirdi. Çeyrek sonuna kadar sayı farkını korumayı başaran ev sahibi ekip, ilk yarıyı 45-38 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe Navarro ile etkili başlayan Barcelona 9-0'lık seriyle farkı 54-38 ile 16'ya kadar açtı. Oyundan kopan temsilcimiz, farkın bir ara 20'leri bulduğu maçta son çeyreğe 64-48 geride girdi.

Maçın son çeyreğinde de etkili olan taraf Barcelona'ydı. Güçlü rakibi karşısında farkın daha da açılmasına engel olamayan Fenerbahçe Ülker, karşılaşmadan 20 sayı farkla 93-73 mağlup ayrıldı.

Barcelona'da Ante Tomic 19 sayıyla maçın en skoreri oldu. Temsilcimizde ise Bjelica ürettiği 15 sayıyla takımının en skoreri oldu.

ulusalkanal.com.tr

Anadolu Efes Malaga'ya konuk oluyor Spor Yıldırım Trabzon'a gitmiyor Spor ''Dört dörtlük maç'' Spor Taraftardan büyük ilgi Spor