Genelkurmay'dan TIR açıklaması!

Hatay'daki MİT TIR'ında arama yapması engellenen Adana Ceza Savcısı Özcan Şişman'ın görev yeri değişti. Yer değiştirilmi savcı kendisi talep etti, Başsavcısı da Özcan Şİşman'ı Gaziantep'e görevlendirildi.

Abone ol

"Devlet sırrı niteliğinde malzeme var" gerekçesiyle MİT'in TIR'ında arama yapması engellenen Adana Savcısı Özcan Şişman'ın görev yeri değişti. Savcı Şişman, görev bölgesinin değiştirmesini istedi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı da, Savcı Şişman’ı Gaziantep bölgesine görevlendirdi.

Şavcı Özcan Şişman, Hatay'daki TIR'ın aranmasında ısrar ederek, dikkatleri üzerine çekti. 1 Ocak akşamı Hatay en sıcak günlerinden birini yaşadı. Savcı Şişman, İhbar sonucu durdurulan TIR'ı aratmak istedi. MİT mensupları TIR'ı aratmadı.

Tansiyon o kadar yükseldiki MİT mensupları ve güvenlik güçleri arasında gerginlik neredeyse çatışmaya varacaktı. İçişleri ve Hatay Valiliği'nin devreye girmesi ile jandarma ve polis geri çekildi. Savcı Özcan Sişman'ın ısrarına rağmen TIR aranamamıştı.

MİT TIR'ı ile ilgili Genelkurmay'dan da açıklama geldi. Açıklamada "Genelkurmay Başkanlığının geçen hafta Hatay’da yaşanan olayla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır." denildi.

ulusalkanal.com.tr

BDP'den AYM atağı Gündem Utanç soruşturması! Gündem Üniversite fişlenmiş Gündem Ben severim omuzlarımı bir gün… Gündem