Sınırımıza 3 kilometre uzaklıktaki saldırıları Amerika üstlendi

Suriye'nin Türkiye sınırı yakınındaki Atme Kampı'na düzenlenen ve çok sayıda sivilin ölümüne neden olan hava saldırılarını Amerika üstlendi. ABD Merkez Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada "Hava saldırısı Atme bölgesini de içeriyor" denildi.

Abone ol

Suriye'nin İdlip kenti ve Atme Kasabası'na koalisyon güçleri tarafından düzenlenen hava operasyonlarında çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Sınırımıza 3 kilometre uzaklıktaki Atme'de silah üretim merkezleri olduğu belirtilen bazı noktalar havadan bombalandı. Patlama sesleri Reyhanlı'nın Bükülmez Mahallesi'nde paniğe neden oldu.

Aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 20'den fazla sivilin hayatını kaybettiği saldırılara katılan uçakların, İncirlik'ten kalktığı iddia edildi. Ancak Dışişleri Bakanlığı bu iddiaları anında yalanladı.

Saldırıları koalisyon güçlerinin düzenlediği beliniyordu. Gözlerin çevrildiği Amerika saldırıları üstlendi.

ABD Merkez Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada "11 Ağustos 2015'te Halep civarına planlı bir hava saldırısı düzenlendiğini teyit edebiliriz. Bu alan, Atme bölgesini de içeriyor" ifadeleri kullanıldı.

ulusalkanal.com.tr

Meteoroloji'den korkutan uyarı: Saat 11.00 - 16.00 arası... Yurt Cihangirdeki "Zehirli Tırtıllara" Belediye Ekiplerinden Müdahale Yurt 17 Ağustos öncesi korkutan uyarı: Sırada İstanbul var Yurt Akdeniz'de deprem Yurt