“Yeni Türkiye“de harem selamlık İstiklal Marşı tören!

Sivas Merkez Kongre Lisesi'nde okul idaresi, öğrencilere haremlik-selamlık İstiklal Marşı okutuyor.

Abone ol

Sivas Merkez Kongre Lisesi'nde okul idaresi, öğrencilere haremlik-selamlık İstiklal Marşı okutuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeni Türkiye"in inşaasından sonra bir skandal daha Sivas'ta yaşandı. Sivas Merkez Kongre Lisesi'nde bugün çekilen fotoğraflar bu kadar da olmaz dedirtti. Okul çıkış saatinde İstiklal Marşı için toplanan yaklaşık 200 öğrenci okul yönetimi tarafından cinsiyet ayrımı yapılarak sıraya sokuldu. Haremlik selamlık usulü ile sıraya sokulan öğrencilere, okulda görevli bazı öğretmenler karşı çıktı. Bunun üzerine okul idarecileri ve öğretmenler arasında kısa süreli gerilim yaşandı. Okuldaki bazı öğretmenlerin karşı çıkmasına rağmen haremlik selamlık İstiklal Marşı okutuldu.

"Bir iki yıldır devam ediyor!"

Sivas'ta yaşan yurttaşlardan aldığımız bilgilere göre benzer uygulamanın son bir iki yıldır devam ettiği öğrenildi. Hatta okulun yöneticileri arasında çağ dışı haremlik-selamlık İstiklal Marşı uygulamasını benimseyen öğretmenlerin olduğunu ve okulda irticai faaliyetler yürütüldüğü öğrenilen bilgilen bilgiler arasında.

İşte "Yeni Cumhuriyet" döneminde ki haremlik-selamlık İstiklal Marşı'dan skandal görüntüler

"Yeni Türkiye" haremlik-selamlık İstiklal Marşı... paylaşan: ulusalkanal

Gökhan Çelik

ulusalkanal.com.tr

Atamalar gerçekleşti Gündem Atalay: Kurulmasını istiyoruz Gündem PKK yine okul yaktı Gündem Teröristlere silah yardımı onaylandı Gündem