Harry Potter hayranlarına müjde

Hogwarts açılıyor!

Abone ol

Hogwarts açılıyor!

Her sabah uyanıp Hogwarts'a kabul mektubu beklerken hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ama sakın üzülmeyin, Harry Potter hayranları artık büyücülük okuluna gidebilirler.

Polonyalı şirket LiveForm Harry Potter serisinden esinlenerek geçtiğimiz Kasım ayında gerçek zamanlı bir 'kendi filminin yıldızı ol' etkinliği başlattı.

11 ülkeden 190 katılımcı Czocha Büyücülük ve Cadılık Koleji'ne katılmak için Polonya'yı ziyaret etti. Ama korkmayın, kayıtları 11 Aralıkta başlayacak olan önümüzdeki Nisan ayında yeni bir etkinlik olacak.

Yaratıcılar Harry, Ron ve Hermonie'nın katıldığı Hogwarts'ı birebir taklit etmek yerine yeni bir okul yapmayı istediler.

Öğrenciler Harry Potter'da olan 4 hane yerine adları Durentius, Faust, Libussa, Molin ve Sendivogius olan beş haneye katılabiliyor. Kolej size Seherbazlar, Lanet Bozucular, Şifacılar, Yaratık Bilimciler ve Karanlık Büyücüler olmak üzere beş de kariyer planı sunuyor.

Kendine özel üniformaları, asaları, pelerinleri ve hatıra olarak götürebileceğiniz kravatlarıyla dört günlük deneyimin fiyatıysa 220 euro kadar.

ulusalkanal.com.tr

Bob Dylan, Sinatra albümü çıkarıyor Kültür Sanat Latin Amerika'nın devrimci tarihi bu kitapta! Kültür Sanat Buz dansında büyük başarı Kültür Sanat Ünlü sanatçı yoğun bakımda Kültür Sanat