Ünlü gazeteciden çarpıcı tespit: CHP böyle bölünecek

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, 'CHP böyle bölünecek' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Önkibar yazısında, "HDP’lisi, dincisi, AB’cisi, FETÖ’cüsü ve Atatürkçüsü her kesimden milletvekili var. Olmaz ya diyelim ki AKP ile koalisyon kuruldu. Partiden kopmalar başlar" ifadelerine yer verdi.

Abone ol

CHP’nin Meclis grubuna bakın tam bir koalisyon! HDP’lisi, dincisi, AB’cisi, FETÖ’cüsü ve Atatürkçüsü her kesimden milletvekili var. Olmaz ya diyelim ki AKP ile koalisyon kuruldu. Partiden kopmalar başlar.

Muhalefette kalsa yine kaos olur zira Kılıçdaroğlu o koltukta zor oturur.

Aynı şey erken seçim sonrası için geçerli zira CHP oy patlaması yapıp bugünkünün üstüne koyamayacağından parti her şartta savrulacak.

Tek seçeneği toparlayıcı yeni bir lider ama bugünkü meclis yapısından liderlik hayali kuran Fikri Sağlar’dan Tuncay Özkan’a abartmıyorum 10 hırslı isim var ve bu durum CHP’nin geleceğini karartıyor.

Sabahattin Önkibar

ulusalkanal.com.tr

CHP grup başkan vekillikleri belli oldu Gündem Cansu Kaya'nın son görüntüsü ortaya çıktı Gündem Dikkat! Bu tuzağa düşmeyin! Gündem MHP Meclis Başkan adayını açıkladı Gündem