AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması

Muhalefetten gelen erken seçim iddialarına hükümet cephesinden bir kez daha yalanlama geldi. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin böyle bir gündemi yok” dedi. Grup Başkanvekili Bülent Turan da bu konuyu tartışmanın dahi gereksiz olduğunu vurguladı.

Abone ol

Korona sonrası Türkiye'nin sandığa gideceği iddiaları yalanlandı.

CHP ve İYİ Partili yöneticiler bir süredir “erken seçim” beklentilerini dile getirmişlerdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete yönelik tavrını erken genel seçim için zemin hazırlığı olduğunu ifade etmişti.

Muhalefetten gelen bu erken seçim iddialarına hükümet kanadından yanıt geldi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’ya konuşan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin böyle bir gündemi yok” dedi.

Erken seçimin akılcı bir şartı olmadığını belirten Kurtulmuş, “Muhalefet ister ama Türkiye’nin böyle bir gündemi yok" diye konştu. Kurtulmuş "Daha önce gündeme gelince tartışılırdı, ama bu kez böyle bir etkisi yok” ifadelerini kullandı.

Erken seçim iddialarına Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı Bülent Turan da, “Tartışılması dahi gereksiz” sözleriyle tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Ayşenur Arslan kısa çalışma ödeneğinden bihaber Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normale dönüş uyarısı Gündem İçişleri Bakanlığından şehir giriş ve çıkış tedbirlerine ilişkin genelge Gündem Ahmet Şık HDP'den istifa ettiğini duyurdu Gündem