Maç esnasında fenalaşan teknik direktör hayatını kaybetti

Alpedo Kahramanmaraşspor ile oynanan maçın ikinci yarısında fenalaşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Turan Özyazanlar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Abone ol

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor’un teknik direktörü Turan Özyazanlar, takımının Alpedo Kahramanmaraşspor ile oynadığı maçın ikinci yarısında fenalaşarak Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından Bursa’da Özel Acıbadem Hastanesi'ne sevkedilen Özyazanlar, burada hayatını kaybetti. Sevenleri ise acı haberi duyar duymaz Özyazanlar’ın bulunduğu hastaneye akın etti. Özyazanlar'ın ölüm sebebinin, kalbindeki aort diseksiyonu olduğu öğrenildi.

Hocalarının vefatının kendilerini son derece üzdüğünü belirten Bandırmaspor teknik direktör yardımcısı Erdel Elgörmüş maçta yaşananları anlatırken şu ifadeleri kullandı: "Maçta 2-0 öndeydik, biz de kulübede maçı izliyorduk. Hocamız birden yere yığıldı. Ardından hocayı ambulansa bindirip hastaneye kaldırdılar. Hocamızın herhangi bir hastalığı yoktu, maçta heyecanlanacak bir durum da yoktu. Çok üzüntülüyüz, başımız sağ olsun."

Özyazanlar'ın cenazesinin İstanbul'da toprağa verilecek. İHA

Sinan Şamil Sam yoğun bakıma alındı Spor Bisikletle dünya turu Spor Galatasaray'dan derbi öncesi önemli karar! Spor Ironman 70.3, Türkiye’de ilk defa yapılacak Spor