''Fatih Terim istifa etmeli''

Abone ol

Spor yazarı Hıncal Uluç, Türkiye-Kazakistan maçında yaşanan olaylara farklı bir açıdan yaklaştı ve taraftarların kötü tezahüratları nedeniyle sahayı terk eden Volkan Demirel'in, bütün amacının 'şov' olduğunu iddia etti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i de eleştiren Uluç, bu yaşananların ardından Terim'in istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Hıncal Uluç'un bugün Fotomaç gazetesinde yayımlanan yazısı şöyle:

Brezilya maçında 3 gol yiyip soyunma odasına gittikten sonra -20 tane şahidim var- "Volkan ikinci yarıya çıkmaz" dedim. İkinci yarıya Volkan niye çıkmadı; Fatih Terim açıklasın bakalım. Beli ağrıyordur yine herhalde!.. Ya da Volkan kendine güvenemedi.

"VOLKAN BAHANE ARADI VE BULDU"

Fatih Terim'den intikam almak değil, kendine güvenemedi. Bir bahane aradı, kararlılığı oradan, 'Ben bu maçı oynamayacağım.' Çünkü ortada insanı baştan çıkaracak, eldiveni attıracak bir görüntü yok. Böyle bir olay yok!.. Belli Volkan bunu kafasında planlamış; 'Ben bu şovu yapacağım!' Şovunu yapabilir ama tekrar söylüyorum; beni üzen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve Türkiye Futbol Direktörü ve Milli Takım Teknik Direktörü ve 'İmparator' Fatih Terim'in düştüğü durumdur. Otorite sıfır. Ayağına gittiği Volkan'ı, sahaya çeviremedi. Yarın başka bir futbolcu, maçın yarısında 'Ben çıkıyorum hocam' derse ne yapacak? Attı bir şut, taca gitti.

"YENİ HOCA GELİR, YENİ BİR OTORİTE KURULUR"

Seyirci yuhaladı. Futbolcu formayı çıkardı attı; 'Ben de gidiyorum hocam' dedi. Ne yapacak; hangi otoriteyi kuracak takım üzerinde? Fatih Terim, Volkan'a nasıl güvenecek bundan sonra?

Fatih Terim maçın sonunda ekrana geldiği zaman ya da basın toplantısında benim beklediğim şuydu: 'Ben, bu işi yapamadım arkadaşlar. Bırakıyorum! Hollanda maçı mart ayında... Acelemiz yok. Bizi sıkıştıracak bir maç yok. Yeni hoca gelir, bu ülkede yeni bir otorite kurulur. Çünkü benim otoritem iflas etti.' Bunu demesini bekliyordum ama demedi; bir de Volkan'ı kurtaracak laflar: "Vay, beli ağrıyordu. Hele bir de yarın konuşayım da sabah ola hayrola!.."

ulusalkanal.com.tr

Passolig Anayasa Mahkemesi'nde Spor En iyiler listesindeki tek Türk Spor Şok karar! Bir daha asla Spor Galatasaray'dan açıklama! Spor