Silahlı saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

Bahçelievler'deki özel bir hastanede çalışan psikiyatri uzmanı doktor Fikret Hacıosman'ı silahla yaralayan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Ağır yaralı olarak tedavi altına alınan yaralı doktor hayatını kaybetti.

Abone ol

Psikolojisi bozuk olduğu iddia edilen hasta doktorunu vurdu.

Dehşet veren olay İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede yaşandı. Saatler 12.30'u gösterdiği sırada hastane silah sesleri ile yankılandı.

Ses Psikiyatri uzmanı Fikret Hacıosman'ın odasından geliyordu. Güvenlik görevlileri doktoru odasında silahla başından vurulmuş olarak buldu.

Ağır yaralanan Hacıosman, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis, saldırıyı doktorun eski bir hastası olan Serhan T'nin yaptığını belirledi. Saldırganın hastaneden kaçtığı anlaşıldı.

Polis Serhat T'nin peşine düştü. Yaklaşık 7 aydır psikolojik tedavi gören Serhat T'nin Esenler'de, bir akrabasının evinde olduğu tespit edildi.

Saldırganın saklandığı ev bulundu, güvenlik çemberine alındı. Bu kez saldırgan, evdekileri rehin aldı. Polis ile pazarlığa girişti. Bir süre sonra ikna olan Serhat T. silahını dışarı attı.

Kısa süren operasyonun ardından saldırgan gözaltına alındı. Bu sırada durumu ağır olan doktordan kötü haber geldi.

Doktor Fikret Hacıosman'ın kutarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ulusal.com.tr

Bayram Erol'un kemikleri toprağa verildi Yurt TSK uçağı organ nakli için havalandı Yurt Mağarada buldukları yaralı keçiye sahip çıktılar Yurt Trabzon'da denizde kadın cesedi bulundu Yurt