Nerdesin Yamaç Koçovalı? Çukur 3. Sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 88. bölüm

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Çağatay Çukur'a karşı yeni bir plan yapar. Çukur'a uyuşturucu bulaştırır ve Yamaç'ı çıldırma raddesine getirir.

Abone ol

Selim ve Cumali’yle bir araya gelen Yamaç, onlarla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Koçovalı kardeşler bu sırada Çağatay’ın adamlarından da kurtulmaya çalışır.

Emmi’nin yaşam mücadelesi verdiği haberi mahalleyi derinden etkilerken, Çağatay Çukur’a karşı hamlesini en beklenmedik zamanda yapar.

Nehir, bebeğini aldırmak isterken Yamaç son an da yetişir ve Nehir'e bebeği istediğini söyleyerek babasına verdiği sözü tutar. Çağatay ise Efsun'u yanına alır.

ÇUKUR 3. SEZON 21. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Sevdim Seni Bir Kere 119. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevdim Seni Bir Kere 24. hafta özeti... Medya Beni Bırakma 395. bölüm izle... 21 Şubat Cuma son bölüm izle... Beni Bırakma 395. bölümde neler oldu? Medya Yemin 190. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 2. sezon 24. hafta özeti izle... Medya İkimizin Yerine 534. yeni bölümde neler olacak? 23 Şubat Pazar İkimizin Yerine 534. bölüm fragmanı izle... Medya