Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaştı

Süper Lig'in İlhan Cavcav Sezonunu lider tamamlayan Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaştı. Son hafta maçında Göztepe'yi 1- 0 yenerek şampiyon olan sarı kırmızılılar büyük sevinç yaşandı. Maçın bitimiyle Türkiye'nin dört bir yanında Galatasaraylılar büyük coşku yaşadı.

Abone ol

Galatasaray, 2017-2018 sezonunu deplasmanda Göztepespor'u 1-0 yenerek şampiyon olarak tamamladı.

Sarı-kırmızılı takım tarihte ilk kez 19 şampiyonlukla en yakın rakibi konumundaki Fenerbahçe ile arasındaki farkı da 2'ye yükseltti.

Galatasaraylı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Teknik Direktörü Fatih Terim'i omuzlara alıp havaya fırlattı.

21. kez şampiyon olan Galatasaray, taraftarına büyük sevinç yaşattı. Maçın oynandığı İzmir'de sokaklar kırmızı sarıya boyandı.

Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söyledi.

Kütayha'da polisler kutlamaların ardından dağılmalarını istedi. Taraftar ise polilerle birlikte tezahüratta bulunduktan sonra dağılacağını söyledi. Ortaya gülümseten görüntüler çıktı.

Denizli'de ise taraftarlardan biri motosikletli trafik polisinin telsizini alıp, taraftara sarı kırmızı diyerek tezahürat yaptırdı.

Yurdun dört bir yanında benzer manzaralar vardı. Çorum, Sivas, Denizli, Diyarbakır, Batman, Van, Hakkâri, Elazığ ve daha çok sayıda ilde kutlamalar yapıldı.

Meşaleler yakıldı, marşlar söylendi, sloganlar atıldı.

En işlek caddelerden toplanan binlerce taraftar doyasıya şampiyonluk sevinci yaşadı.

Şampiyonluk Almanya ve Azerbaycan'da da yankı buldu. Sarı kırmızılar meydanlara çıktı.

ulusal.com.tr

İstiklal Caddesi'nde metrelerce bilet kuyruğu Spor 'Dadaşlar'ın Süper Lig'e uzanan yolu Spor Beşiktaş'a 71 puan yetmedi Spor Galatasaray kasasını doldurdu Spor