Yıldız, Halit'i sırtından bıçaklıyor! Yasak Elma'da bu akşam neler olacak? 62. bölüm yeni fragman yayınlandı! 61. bölüm özeti...

Bu akşam 62. bölümüyle ekrana gelecek olan Yasak Elma'da neler yaşanacak? 62. bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. 61. bölümde neler yaşanmıştı?

Abone ol

Her Pazartesi FOX TV'de ekrana gelen popüler dizi Yasak Elma dün akşam 61. bölüm ile ekranlara geldi. Şahika'ya ve Nadir'e açılan savaşlar, kurulan ittifaklar dizinin seyrini değiştirdi.

61. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız ve Ender'in Şahika'ya karşı kurduğu ittifağa karşı Şahika'da boş durmaz. Halit'le Nadir'in savaşında, Halit'in eline geçen bir fotoğraf tüm dengeleri değiştirir. Fotoğrafa karşı hisseleri isteyen Halit, hiç ummadığı bir yenilgiyle karşılaşır. Nadir'in tehdit ederek yardım istediği Yıldız çocuğu için Halit'ten fotoğrafı alır. Yiğit ve Lila'yı ise Halit'in öfkesi vurdu. Yiğit'i sarhoş tek başına bırakmak istemeyen Lila sabaha kadar eve gelmeyince Halit'ten sert tepki gelir. Bu sert tepkiye ise Kaya, Nadir'in avukatı olmayı kabul ederek karşılık verir. Bu arada yeni evlenen Ender ile Kaya'nın arasındaki yavaş yavaş erimeye başlar.

62. BÖLÜM 1. FRAGMANI

62. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ulusal.com.tr

Mahsun Çukur'a geri mi dönüyor? Çukur 3. Sezon 14. bölüm son fragman izle! Çukur 81 bölüm Medya Nedim, Cemre'yi mi yoksa intikamı mı seçiyor? Zalim İstanbul 24. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragman Medya Ökkeş, hırsını alamıyor! Güvercin 6. bölüm fragmanı yayınlandı! 5. bölümde neler oldu? Medya Pilot ile Duygu barışıyor mu? Kimse Bilmez 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Kimse Bilmez 26. bölüm özet... Dizi ne zaman final yapıyor? Medya