Kahraman şehitlere veda

Hakkari Şemdinli'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan İsmail Yüksel için memleketi Aksaray'da cenaze töreni düzenlendi. Şehit Yüksel'i binlerce kişi uğurladı. Diğer şehit Uzman Çavuş Mesut Ardıç ise Bitlis'te ebediyete uğurlandı. Genci yaşlısı, kadını erkeği binlerce Bitlisli, ellerinde Türk bayrakları dillerinde "Kahrolsun PKK" sloganlarıyla teröre lanet okudu.

Abone ol

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Şehit olan Uzman Çavuş İsmail Yüksel memleketi Aksaray'da toprağa verildi.

Şehidin Aksaray'daki ilk durağı babaevi oldu. Babaevinden alınan helalliğin ardından şehidin naaşı Fatih Cami'ne getirildi.

Burada kılınana namazın ardından şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Aynı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Mesut Ardıç memleketi Bitlis'te dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bitlis halkı teröre karşı tek yürek oldu, eline Türk bayrağını alan kahraman şehidi uğurlamaya koştu.

Şehit Ardıç için Akkoyunlu Cami'nde düzenen törene katılan binlerce Bitlisli'nin yüzünden teröre duyulan tepki okunuyordu.

Törenin ardından şehidin naaşı bayraklarla ve sloganlarla Ahlat Şehitliği'ne götürüldü.

PKK'nın kardeşliğe sıktığı kurşunlara en net tepkiyi de törene katılan Bitlisliler sık sık "Kahrolsun PKK" ve Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez diyerek verdi.

26 yaşındaki Ardıç, Ahlat Şehitliği'nde toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Kapıkule'de 8 kilometrelik tır kuyruğu Gündem Fatma öğretmenin ailesinden ilk açıklama Gündem Atalay Filiz'in üzerinde ele geçirilen eşyalar Gündem Sakallarına bira sürmüşler Gündem