Benden Bu Kadar filminin konusu nedir? Bu akşam hangi kanalda yayınlanacak? Benden Bu Kadar oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu akşam FOX TV'de yayınlanacak olan Benden Bu Kadar filmi saat 23:30'da ekranlara gelecek. Benden Bu Kadar filminin konusu nedir? Benden Bu Kadar filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Beş yıllık evliliği boyunca heyecanını hiç kaybetmemiş olan Mesut , karısı Pınar`a ilk gün ki kadar aşıktır. Karısının ısrarı üzerine kendisini bir yarışmanın içinde bulan Mesut başına geleceklerden habersiz kendi sonunu kendi elleriyle hazırladığından bihaberdir. Yarışmada istediği sonucu alamayan inatçı , tuttuğunu koparan bir karaktere sahip olan Pınar bu özelliği yüzünden evliliğini bile bitirme noktasına getirip kendilerini bir anda boşanmanın eşiğinde bulurlar. Küçük bir tartışmanın katlanarak büyük bir kavgaya dönüştüğü ve bir inadın mutlu bir evliliği nasıl boşanmaya kadar götürebildiğini hep birlikte izleyip göreceğiz.

Oyuncu kadrosunda; Hande Katipoğlu, İrfan Kangı, Ceyhun Fersoy, Zuhal Yalçın ve Murat Üzen gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

BENDEN BU KADAR FRAGMANI

ulusal.com.tr

Dehşetin Dişleri filminin konusu nedir? Dehşetin Dişleri filmi bu akşam saat kaçta ekranlara gelecek? Medya Büyük Hazine filminin konusu nedir? Büyük Hazine filmi bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 21 Nisan Salı 2020 Kanal7 yayın akışı...Yemin yeni bölüm mü? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 21 Nisan Salı 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya