Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden ilk aile hekimi oldu

Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Abone ol

Kalaycı’nın koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetmisinin ardından bir başsağlığı mesajı da İstanbul Aile Hekimleri Derneği’nden (İSTAHED) geldi. İSTAHED internet sitesinde “Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Yavuz Kalaycı’yı Covid 19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet,yakınlarına ve tıp camiasına baş sağlığı dileriz” mesajı paylaşıldı.

İSTAHED Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Temur da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaybettiğimiz aile hekiminin Kovid-19 enfekte olan ilk aile hekimi olduğunu söyledi.

Japonya'da Kovid-19 vaka sayısı 11 bin 500'ü geçti Dünya Kovid-19, Güney Afrika Cumhuriyeti'nde hayatı olumsuz etkiledi Dünya İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı: 16 bin 60 Dünya Hollanda'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı: 3 bin 684 Dünya