İHA’lar tespit etti, F-16'lar vurdu: 6 PKK’lı öldü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İHA'ların tespit ettiği PKK'lılara operasyon düzenlendi. 6 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta ise 1 kadın terörist, ailesinin ve istihbaratın devreye girmesi sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu.

Abone ol

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Hakkari Şemdinli kırsalına yapılan harekatla ilgili Valilik açıklama yaptı.

Meydan Tepe bölgesindeki terörist grup, İnsansız Hava Aracı ile tespit edildi. Bölgeye anında hava harekatı düzenlendi. 6 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

PKK, sözde lider kadrolarını kaybetmeye devam ediyor. Tunceli'de 1 PKK'lı etkisiz hale getirildi. O teröristin, Gri Listedeki 'Mervan' kod adlı Yunus Dalgın olduğu tespit edildi.

Terör operasyonlarının yanı sıra istihbarat birimleri de kandırılarak örgüte götürülenleri kurtarmak için çalışıyor.

Ailelerle iletişeme geçen görevliler, teröristlerin örgütten ayrılması için ailelerle birlikte ortak çalışma yürütüyor. Suriye'de YPG içerisinde faaliyet gösteren 'Faraşin' kod adlı R.Ö., ailesi ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi'nin devreye girmesiyle teslim olmaya karar verdi.

Kadın terörist, gerekli tedbirleri aldıktan sonra örgütten kaçtı. R.Ö, İstihbarat elemanlarının kontrolünde Suriye topraklarından gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.

Beytüşşebap ilçesi nüfusuna kayıtlı 1995 doğumlu kadın terörist, 6 yıldır örgütte kalmıştı.

İçişleri Bakanlığı'nın görev ve yetkileri belirlendi Gündem Cumhurbaşkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar belirlendi Gündem PKK'nın kritik ismi öldürüldü Gündem Yeni kabinede yer almayan isimler kimler? Gündem