Erdoğan ve Yıldırım görüşmesinin gündeminde terör var

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım bugün Beştepe Sarayı’nda bir araya gelecek. İkili görüşmenin ana gündem maddesinin terörle mücadele olacağı öğrenildi. Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra AKP Kadın Kolları, AKP Gençlik Kolları ve AKP MYK toplantılarına katılacak. AKP MYK’da da partili cumhurbaşkanlığının konuşulacağı öğrenildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe Sarayı’nda Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek.

İkili görüşmenin ana gündem maddesinin terörle mücadele olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yıldırım’la görüşmesi sonrası muhtarlarla iftarda bir araya gelecek, ardından efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenaze törenine katılmak üzere ABD'ye hareket edecek.

Başbakan Binali Yıldırım ise gün boyunca parti organlarının Merkez Yönetim Kurulu toplantılarına katılacak.

AKP Kadın Kolları, AKP Gençlik Kolları ve AKP MYK toplantılarına katılacak olan Yıldırım, akşam da milletvekilleriyle görüşecek.

AKP MYK toplantısında, partili cumhurbaşkanlığı konusunun konuşulacağı öğrenildi. MYK’da ayrıca “Pelikan Dosyası”nda yer alan iddiaların gündeme gelmesi de bekleniyor.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'daki terör saldırısında bomba yüklü aracı patlatan teröristin eşkali belirlendi Gündem Bakkal 6 çocuğu taciz iddiasıyla tutuklandı Gündem Siirt'te Emniyet Müdürlüğü caddesi trafiğe kapatıldı Gündem Gençlik teröre karşı ayakta Gündem