"Rize deplasmanı çok zor.."

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam etti. Açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, "Hedefimiz 3 puan almak" dedi.

Abone ol

Karabükspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Çamlık sahasında teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmanda kırmızı-mavili futbolcular düz koşu ve topla çalışma yaptı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"7 maçta 11 puan alan takım Avrupa’ya gidecektir. Şu anki görüntüye göre ne baraj yüksek, ne de Avrupa’ya gitme barajı yüksek olacak"

Kafkas, son 4 maçta 8 puan toplayan Çaykur Rizespor’un çıkışta olduğunu da hatırlattı.

"Oldukça zor bir maç ve Rize zor bir deplasman. Kendi oyun yapımızı içeride ve dışarıda aynı şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. İyi ve sert bir maç olacak ve her takım adına mücadele içinde geçecek bir müsabaka olacaktır. Oyun felsefemizi aynı şekilde sahaya yansıtarak hedefimiz oradan 1 ya da 3 puan almak"

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in Eneramo'yu gelecek sezon yeniden siyah-beyazlı takımda görmek istediği sözlerinin hatırlatılması üzerine Kafkas, "Onun kalmasını istiyoruz" dedi.

"Biz Eneramo’nun kalmasını çok istiyoruz. Bu hocanın tasarrufu ama Eneramo'nun kalmasını mutlaka istiyoruz. Kulübün hocasının fikri çok önemli. Bekleyip göreceğiz"

ulusalkanal.com.tr

Avantaj son saniye golüyle PSG'de Spor Real yarı finale göz kırptı Spor Gözü Brezilya'da Spor Galatasaray hakkında şok iddia Spor